Vesselbjergvej 3

  • Vesselbjergvej 3

    Velegnet til klinik

Nyistandsat erhvervslejemål tæt på centrum

Attraktivt erhvervslejemål, beliggende blot et par minutters gang fra hjertet af Hadsten by, kan nu blive dit. Herfra er der nem adgang til det rige forretningsliv i Hadsten by, samt direkte forbindelse med tog til både Århus og Ålborg.

Det er blot en af grundende til, at dette lejemål er ideelt til erhvervsdrivende, der leder efter et attraktivt og centralt placeret lejemål i Hadsten.

De 160 kvadratmeter store lokaler ligger med facade mod Vesselbjergvej og giver rig mulighed for at blive set fra gaden. Udover de 160 kvadratmeter følger der også depotrum og birum med til lejemålet. Der er også adgang til et fælles køkken sammen med de øvrige lejere i bygningen.

Hele den hvide etplansejendom på Vesselbjergvej 3 er opdelt i flere forskellige lejemål. På nuværende tidspunkt har et revisionsfirma, en tandtekniker, en massør og Svanepleje til huse i ejendommen. Dermed ligger lejemålet i et hus, hvor der dagligt er en del liv, og hvor der hver dag kommer og går en lang række ansatte og kunder.

Plantegning som lejemålet står nu

Lejemålet har tidligere været brugt som klinik for en kiropraktor og står på nuværende tidspunkt indrettet som en sådan. Dog bliver lejemålet totalt istandsat og indrettet efter den nye lejers ønske ved overtagelse af lejemålet. Det giver en unik mulighed for at skabe de ideelle rammer for din virksomhed. Der er med andre ord mulighed for at indrette lejemålet, så pladsen bliver udnyttet bedst muligt til din virksomheds behov.

Ejendommen er placeret direkte overfor Hadsten Centret. Derudover har ejendommen tilknyttet en stor parkeringsplads med masser af plads til både ansatte og besøgende.

Er du interesseret i at høre mere om eller se lejemålet?

Så udfyld formularen herunder, eller kontakt os på tlf.: 86 91 55 06 eller 23 21 74 21.